Despre videochat

despre videochat

Ce este videochat-ul?
Videochat-ul este o activitate despre care multe persoane din Romania si-au facut o parere gresita.
Mai exact, videochat-ul consta in dialogarea directa, prin intermediul internetului, a unui calculator (tastaturi) si a camerei video cu persoane diverse din toata lumea (in special din America). Practic se poarta o discutie gen messenger, transmitand imagini video live (cu o camera video), insa toate conversatiile vor avea loc pe site-urile de profil.

Discutia dintre modele si membri pot o tenta non-erotica (discutandu-se diferite teme ca de exemplu: viata personala si profesionala, hobby-uri, umor sau muzica), cat si erotica.
Pentru siguranta si intimitatea modelelor noastre, am ales sa lucram cu siteuri care nu pot fi accesate din Romania.

Videochat-ul presupune dialogarea pe saituri cu free chat – o sectiune in care puteti comunica gratuit cu membrii, in scopul de a va face cunoscute, de a atrage noi clienti. Prin abilitatile Dvs de convingere, acesta sectiune se poate transforma in private chat – locul unde sunteti platita pentru activitatea Dvs. Trebuie deasemenea sa stiti ca nimeni nu va obliga sa faceti nimic din ceva ce va displace. Dvs va veti impune propriile limite!

Pentru un model incepator este destul de greu sa inteleaga cum functioneaza sistemul, va trebuie ceva timp de informare si practicare pentru a ajunge la sume imense (gen 6.000-7.000$/luna), dar daca veti lua in considerare sfaturile noastre si veti fi serioasa, deja va puteti gandi la castiguri substantiale!

Castigurile din videochat variaza de la o persoana la alta: in functie de abilitatile Dvs (puterea de convingere, seriozitate, cunostintele de limba engleza/franceza, etc) si de dotarea tehnica (camera video, internet, pc-uri performante). Daca alegeti sa lucrati la Eva Studio – videochat Galati, suportul tehnic va este asigurat la un nivel foarte ridicat!

Castigurile in acest domeniu cresc intotdeauna in functie de vechimea si seriozitatea cu care veti lucra.
Activand totusi in domeniul videochat adult, persoanele interesate de angajari trebuie sa aiba minim 18 ani! Acest domeniu include si erotism, dar nu este obligatoriu.

ATENTIE! Domeniul videochat NU presupune relatii sexuale contra-cost, sau alte lucruri indoielnice, intrucat nimeni nu va poate atinge.

Noi credem ca videochat-ul este un job in care puteti face bani doar tastand!