Despre noi

eva studio

Despre Eva Studio – angajari studio videochat Galati

In randurile urmatoare vom incerca sa ne facem cunoscuti cine suntem, ce domeniu de activitate avem si ce oferim in mod deosebit.

Eva Studio este unul dintre cele mai profesioniste studiouri videochat care face angajari in Galati.
Studioul nostru ofera printre cele mai bune conditii de munca pentru modelele videochat din Galati si Braila. Suntem speciali in acest domeniu deoarece am ales sa asiguram conditii de munca deosebite, la standarde inalte modelelor noastre, corectitudine la plata salariilor, diferite bonusuri si gratuitati.

Eva Studio este localizat in Galati, intr-o zona centrala a orasului, este amplasat la vila, dotat cu echipamente de ultima generatie pentru fotografii de o calitate superioara, calculatoare foarte performante si monitoare LCD mari, camere video profesioale Sony, decoruri foarte placute, iar toate aceste lucruri vor atrage pur si simplu membrii platitori in camera ta de chat.

Personalul Eva Studio este profesionist, prezent 24/24 pentru suport tehnic si pentru sfaturi care te vor ajuta sa avansezi in domeniul videochat, precum si in valoarea castigurilor.

Un lucru foarte important este faptul ca nici un model ce lucreaza din studioul nostru nu poate fi accesata de persoane din Romania.

Daca doriti o colaborare cu EvaStudio Galati, va rugam sa ne contactati!