»

May
07

Despre job-ul numit Videochat

Videochat-ul este o activitate tabu in Romania, multe persoane si-au facut o parere gresita, facand deseori conexiuni cu prostitutia.

Dar nu este asa.  In videochat NU exista relatii sexuale contra-cost, nimeni nu va poate atinge, nimeni nu va poate forta sa faceti ceva ce nu doriti, voi va veti impune propriile limite!

Videochat-ul consta in dialogarea directa, pe internet, cu ajutorul unui calculator (tastaturi) si a camerei video cu persoane diverse din toata lumea (in special din America). Este ceva gen  o discutie pe messenger cu webcam-ul pornit,  unde persoanele cu care vorbesti te si pot vedea, insa toate discutiile au loc pe site-urile de profil videochat.

Discutia dintre voi si membrii saiturilor videochat pot avea o aspect non-adult (discutandu-se diferite teme ca de exemplu: viata personala si profesionala, hobby-uri, umor sau muzica), cat si adult.

Daca nu doriti sa puteti fi vazuta de catre persoanele din Romania – aproximativ toate saiturile de profil au posibilitatea de a bloca membrii din Romania.

Pe aproximativ toate saiturile de videochat exista 2 sectiuni:

 • free chat – o sectiune in care puteti comunica gratuit cu membrii, in scopul de a va face cunoscute, de a atrage noi clienti.
 • private chat – prin abilitatile voastre de convingere, free chat se transforma in private – locul unde sunteti platita pentru activitatea voastra.  Banutii incep sa se socoata odata ce intrati in private chat si se taxeaza per minut, minutul fiind platit intre aprox. 1.99 – 4 $. Cu cat mai mult tineti membrii in private chat – cu atat veti castiga mai mult.
O intrebare des adresata de catre persoanele care cauta angajari in videochat este: “cat pot castiga pe luna?”. O intrebare la care este greu de raspuns deoarece castigurile din videochat variaza de la o persoana la alta: in functie de abilitatile voastre (puterea de convingere, seriozitate, cunostintele de limba engleza/franceza, etc), de dotarea tehnica (camera video, internet, pc-uri performante), de timpul pe care il petreceti pe saiturile de videochat. Castigurile in acest domeniu cresc intotdeauna in functie de vechimea si seriozitatea cu care veti lucra.

1 comment

 1. xToKio says:

  Salut,mi’a placut ce am citit,si da ai dreptate.
  Lucrez in acest domeniu de 4 luni de zile,nu pot sa zic ca stiu multe,chiar nu prea stiu cine stie ce.Dar fac destui bani.Am avut norocul sa am o fata de copilas si multa limbarita.Per zi fac in jur de 100$ +- 10 $ , am discutat aproape zilnic cu colegii de tura,si tot aud in stanga si in dreapta, “eu am facut 5$” “eu 10$” ,nimeni peste 50$,si cand le zic ca am peste 50-60-70$ inebunesc oamenii.
  Sunt unul dintre cei mai buni din studiou.
  Si tin sa va anunt ca nu sunt Gay / Bi ci Str8. Doar ca stiu cum sa ii controlez,cum sa vorbesc,sa ii fac sa inebuneasca.
  In majoritatea privaturilor stau de vorba cu ei imbracat.
  Deci aveti dreptate,nu se poate stabilii un salariu minim per luna,dar daca unii performari stau ca statuile in free,la ce vor sa se astepte? Minuni? Pe LiveJasmin nu prea mai gasesti asa ceva,daca vrei bani muncesti.Si ma oftic ca ma vorbesc pe la spate :)) “Domne asta sigur lucreaza cu dildoul” :)) Asa se intampla cand e oftica.Asta este.
  Astept noi postari si va urez succes in continuare.
  Multa Bafta,xToKio.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>